Sparekassen Faaborg Til forsidenKontakt osSitemap
Mastercard Business
mc_guld
 
Et Sparekassen Faaborg MasterCard Business kan udstedes til virksomheder og selvstændigt erhvervsdrivende. I virksomheder kan det udstedes til alle de af firmaets medarbejdere, der har brug for det. Kortet kan anvendes til mange forskellige betalinger for firmaet. Lige fra køb af værktøj til flyrejser, hotelovernatninger, taxikørsel og af parkeringsafgifter.
 
Dermed slipper både medarbejdere og virksomheden for besværet med den månedlige administration af kontante udlæg og afregning. Samtidig sikrer forbrugsmakismum på kortet, at et eventuelt misbrug begrænses.
 
Samtidig indeholder MasterCard Business Guld og Platinum attraktive forsikringer. Alle tre kort typer er med rentefrikredit og rabatordinger.
 
Betaling
Med et MasterCard kan man betale mere end 24 millioner steder i verden. Det kan både være i butikker, på restauranter eller på tankstationer.
 
I Danmark modtages et MasterCard mere end 22.000 steder. Derudover kan man betale med kortet på internettet. I de større byer i Danmark kan du endvidere betale parkeringsafgiften med mobiltelefonen og et MasterCard.
 
Rentefri kredit
Med et MasterCard Business har virksomheden automatisk kredit på de betalinger, er foretages med kortet. Betalingerne gøres op på en skæringsdato mod slutningen af måneden og betales umiddelbart efter månedsskiftet. Dermed kan virksomheden have helt op til 42 dages rentefri kredit på betalinger foretaget lige efter en skæringsdato.
 
Forsikringer og rabat
MasterCard Business Guld og Platinum har indbygget forsikringer, som giver ekstra tryghed, når en medarbejder er på rejse i udlandet. Hvilke forsikringer, der er tale om, og hvor stor dækningen er, afhænger af, hvilken udgave af kortet der vælges.
 
Tilsvarende giver alle MasterCard Business mulighed for rabat på billeje. Herudover er der knyttet internationale tilbud til nogle typer af kortet.
 
Basis, Guld eller Platinum
Der findes tre udgaver af MasterCard Business ? Basis, Guld og Platinum.
 
MasterCard Basis Business er kortet til medarbejderen, der har brug for at kunne betale for firmaet for eksempel til taxakørsel, restaurationsbesøg, parkering eller andre indkøb. Kortet er uden forsikringer.
 
MasterCard Guld Business signalerer høj kreditværdighed og indeholder desuden en bred vifte af rejseforsikringer. Kortet er en oplagt løsning til den rejsende medarbejder.
 
MasterCard Platinum Business er et af Danmarks mest eksklusive firmakreditkort. Det udstedes kun med kreditmaksimum på over 100.000 kr. om måneden og er løsningen til firmaets ledelse eller medarbejderen, som har behov for at kunne foretage ekstra store betalinger på firmaets vegne.
 
Sammenlign de tre kort her.
 

Kontakt afdeling