Sparekassen Faaborg Til forsidenKontakt osSitemap
Omlægning af realkreditlån
boliglaan
 
Der er en god idé at holde øje med dit realkreditlån. Realkreditlånet udgør ofte en meget grundlæggende del af privatøkonomien, og det er også her, du kan hente nogle gode besparelser eller luft i økonomien. Men det kræver at de rette omstændigheder er til stede.
 
Hvis renten bevæger sig, kan det have betydning for mange boligejere og give helt nye muligheder.
 
Realkreditlån til lav fast rente
Renten er i øjeblikket på et historisk lavt niveau, og det giver dig mulighed for at få en billig finansiering af din bolig. Du kan få fastforrentede lån på et meget lavt niveau. Du har også mulighed for at vælge andre lånetyper end de fastforrentede realkreditlån, for eksempel et tilpasningslån, hvor renten også kan låses fast til på et meget lavt niveau i 5 år.
 
Lav dine egne beregninger
Har du Netbank, kan du let lave en vejledende beregning på, hvor meget du kan få ud af en omlægning. Vælg "Mit Totalkreditlån" under menupunktet "Links", når du er inde i Netbank. De nødvendige oplysninger om dit nuværende Totalkreditlån hentes automatisk.
 
Du kan også lave beregningerne her på hjemmesiden.
 
Gratis lånetjek
Vi vil også meget gerne hjælpe dig med at finde ud af, om du kan have fordel af en låneoplægning. I Sparekassen Faaborg kan du ganske uforbindende få rådgivning om låneomlægning og få fortaget en beregning af, hvad en låneomlægning betyder for dig.
 
Kontakt os, hvis vi skal lave et lånetjek for dig.
 
Kontakt os
Kontakt din rådgiver i Sparekassen Faaborg:
 
Klik
 Find medarbejder
 
 

Kontakt afdeling