Sparekassen Faaborg Til forsidenKontakt osSitemap
Frihed med gode kort på hånden
Med et betalingskort fra Sparekassen Faaborg er du altid sikker på at kunne betale på stedet eller kunne komme nemt til kontanter. Sparekassen Faaborgs betalingskort kan bruges overalt i landet, og med VISA-kortene står du også med gode kort på hånden, når du er i udlandet.
 
Med et betalingskort slipper du for at gå rundt med mange kontanter på dig. Det giver dig sikkerhed og frihed til at hæve kontant eller handle i forretninger, benzinstationer, restauranter, på Internettet og mange flere steder.
 
Høj sikkerhed
Med et betalingskort får du både frihed men også høj sikkerhed. Betalingskortene er sikret med en personlig kode på fire cifre. Dankort samt VISA-kortene er endvidere sikret med en chip, som gør misbrug gennem kopiering af oplysninger fra kortet helt umulig.
 
Skulle dit betalingskort bortkomme, kan du i alle døgnets 24 timer ved et enkelt telefonopkald nemt spærre det mod misbrug. Læs mere om spærring af kort her.
 
Mere om betalingskort
Kunne du tænke dig at vide mere om betalingskort, kan du finde god og letforståelig information på www.dankort.dk eller www.nets.eu.
 
 
 

Kontakt afdeling