Sparekassen Faaborg Til forsidenKontakt osSitemap
VISA Dankort
Med VISA Dankort får du et nyttigt kort på hånden, når du skal ud at rejse. Kortet kan bruges i hele verden i pengeautomater og i butikker, der skilter med det. Det betyder, at du ikke behøver at tage større beløb med på dine udlandsture end højst nødvendigt.
 
Også ved handel på internettet åbner landets grænser sig for dig, når du har et VISA Dankort.
 
Hæve og forbrugsgrænser
Du kan højest hæve/forbruge valuta svarende til kr. 20.000 i løbet af en 30 dages periode, og du kan højest hæve valuta svarende til kr. 2.000 pr. døgn (dansk tid).
 
Udskiftning af kort
Når du får udskiftet dit Dankort, eller VisaDankort, får det nye kort et nyt kortnummer. Hvis du har anvende dit gamle kort til fremtidige løbende betalinger som f.eks. forbrug på brobizz, tidsskriftabonnementer og mobil-parkeringsløsninger,  er det vigtigt, at du oplyser dit nye kortnummer til disse forretninger.
 
Spil og lotteri
Når du benytter kortet hos betalingsmodtagere, der overvejende tilbyder spil og væddemål, herunder kasinoer, forhandlere af lotterisedler, væddeløbsbaner og lignende, kan der være en begrænsning i brug af kortet på kr. 5.000,00 pr. døgn.
 
Omregningskurs i udlandet
Når du bruger dit kort i udlandet, kan du risikere at blive spurgt, om du ønsker at betale/hæve i lokal valuta eller DKK. Vælger du lokal valuta, vil omregningen til DKK ske når beløbet bliver hævet på din konto, og til følgende omregningskurs:
 
Dagligt noterede europæiske valutaer: Nationalbankens opgivne middelkurs på ekspeditionsdagen i PBS tillagt 1 %.
 
Andre noterede valutaer: Nationalbankens opgivne middelkurs på ekspeditionsdagen i PBS tillagt 1,5%.
 
Vælger du DKK, vil forretningen/pengeautomaten straks omveksle beløbet i lokalvaluta til DKK til en kurs fastsat i udlandet. Sparekassen anbefaler, at du altid gennemfører betaling i udlandet i den lokale valuta, da kursen der anvendes i forretninger og pengeautomater i udlandet, typisk er dårligere end omvekslingskursen i Danmark.
 

Kontakt afdeling