Sparekassen Faaborg Til forsidenKontakt osSitemap
Privatlån
privatlaan 
 
For at opnå det man gerne vil, er der nogle gange brug for lidt ekstra penge. Uanset hvad du planlægger at investere i, er det en økonomisk beslutning, som vi sidder klar til at hjælpe dig med.
 
Forbrugsgoder
Løbetiden på et privatlån kan være helt op til 10 år. Det afhænger helt af, hvad du investerer i. Lånet kan gives helt uden sikkerhed, men har du mulighed for at stille sikkerhed i bil, hus eller måske kaution, kan din månedlige ydelse blive lavere.
 
I forbindelse med lån til forbrug skal du være særligt opmærksom på begrebet ÅOP (årlige omkostninger i procent), som er et udtryk for, hvor meget et lån samlet koster. Der findes mange såkaldte hurtig-lån, hvor den samlede finansiering ofte er forbundet med dyre etableringsgebyrer og høje renter. Det er normalt væsentlig billigere at låne pengene i banken.
 
MasterCard med kredit
Vi tilbyder også vores kunder MasterCard, som også har tilknyttet en kredit, som kan bruges til anskaffelse af forbrugsgoder. Samtidig har MasterCard tilknyttet en række fordele som rejseforsikring og udvidet produktforsikring, der gælder for eksempel pc'ere og hårde hvidevarer.
 
Priser på lån og kreditter
Du finder vores aktuelle rentesatser på udlån og kreditter samt lånenes risikomærkning i vores prisbog. Kontakt os for et konkret tilbud på et privatlån:
 
Kontakt os
Kontakt din rådgiver i Sparekassen Faaborg:
 
Klik
 Find medarbejder

Eller send en besked til os via nedenstående formular.
Send en besked til os...

Afdeling
Medarbejder
Emne
Dato - -
Besked

Dine oplysninger
Navn *
Adresse *
Postnr. *
By
Telefon *
E-mail *
Kontaktform Telefonisk
  Via e-mail
 

Kontakt afdeling